[fusion_text][fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]
.fusion-fullwidth-1 {
padding-left: px !important;
padding-right: px !important;
}

Алуминиеви врати за баня

Алуминиеви врати за баня Алуминиеви врати за баня

Алуминиеви врати за баня

Имате малка баня или санитарно помещение, с висока влажност и директен контакт на вратата с вода? Искате да сте сигурни че вратата няма да се раздуе с времето?

Предлагаме ви нова разработка за тези случаи, която съчетава в себе си водоустойчива алуминиева част от страната на банята, с визия на интериорна врата от страната на коридора.  С такава двулицева врата решавате най-честия проблем : съчетаването на врати от МДФ с такива от алуминий. Голямо предимство е също това, че може да се постави дръжка като за интериорни врати с целия избор който предлагаме, а не по-стандарните и опростени дръжки за алуминиева дограма.

Предлаганият от нас вариант може да бъде съчетан с облицовка и декоративна каса в коридора в цветовете на наличните ни врати. Поддържаме наличен на склад размер 680/1980 мм(най-масов размер за бани) в цвят бяло с опция да изберете външната страна. Можем да изработим и врата с друг цвят и размер , по запитване.

Базови варианти на цени от 460 лв , с включени врата от алуминий с термопанел + МДФ, алуминиева каса, брава и панти, Разгледайте интериорни врати цени.

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][/fusion_text]