Входни врати

Полезни съвети при избор на входни врати

Изборът на входни врати е ключов за всяка къща или апартамент. Той далеч не е свързан само и единствено със средствата, които потребителите инвестират за покупката и монтажа на входни врати. От една страна въпросните врати представляват преградата между вашия дом и външната среда, като от тяхната надеждност зависи сигурността на личните ви вещи и пространство. От друга, те са първото нещо, което вашите посетители виждат, и съответно имат голямо значение за цялостните им впечатления от дома ви. В следващите редове ще ви дадем няколко полезни съвета за избора на входни врати, които да ви носят оптимални предимства по отношение на споменатите аспекти:
  1. Поставете сигурността на първо място – когато става въпрос за вашия дом, близки хора, лични вещи и пространство, винаги трябва да поставяте сигурността на първо място. Нужно е моделите входни врати, към които ще се насочите, да бъдат достатъчно здрави и стабилни, така че да не позволяват разбиване или изкъртване. В допълнение, хубаво е те да са с многоточково заключване, което значително би затруднило крадци и недоброжелатели в опитите им да влязат с взлом.
  2. Съчетайте с околното пространство – що се отнася до естетическия аспект на нещата, няма универсално правило, което да важи за всеки един дом. Най-важно е да можете да прецените как биха се съчетали набелязаните входни врати с околното пространство. Насочете се към входни врати, които съответстват на интериора и атмосферата на дома ви. Класически или модерен стил, стандартни или по-различни и екстравагантни модели входни врати – изборът е изцяло ваш.
  3. Не забравяйте размерите – преди да стартирате оглеждането на входни врати, е необходимо да знаете какви точно рамери търсите. Важно е набелязаните от вас модели входни врати да се предлагат в размери, позволяващи ви да запълните оптимално празното пространство. Препоръчваме ви да потърсите търговци, които освен стандартните размери входни врати, са способни да ви предложат и алтернативни такива, съответстващи на вашите нужди и изисквания.

Входни врати – какво може да ви предложи DAVIDO? 

DAVIDO е сред търговските марки, ползващи се с изключително добро име и авторитет на българския пазар. Ние се занимаваме с внос и дистрибуция на интериорни и входни врати, като сме официални представители за страната на водещия европейски производител CLASSEN. Ето какво можем да ви предложим по отношение на категория „Входни врати“:

  • Входни врати от MDF – имате възможност да си вземете комплект от интериорни и входни врати от MDF на марката CLASSSEN. По този начин ще се получи съчетанието, благодарение на което ще гарантирате високи дози стил и елегантност в дома си. Предлагаме модели входни врати от MDF с усилена конструкция на крилото, както и с триточково и многоточково заключване за максимална сигурност. Подходящи са предимно за апартаменти в стълбищни или етажни клетки (затворени към външни метеорологични условия).
  • Метални входни врати – при нас можете да откриете също така метални входни врати, които са окомплектовани с каса, брава, шпионка и звънец. Освен моделите в стандартен размер (90/200 см), които се отварят навътре, предлагаме и алтернативни модели входни врати (90/200, 98/200 см) с опция за отваряне и навън.
  • Метални входни врати с MDF покритие – комбинацията от метал с MDF покритие също набира популярност, когато става въпрос за входни врати. Ние предлагаме такъв тип входни врати с изолация от двете страни. Те са с шаси от стомана, дебелина на платното 7 см и два листа от десетмилиметрови ламинирани и облицовани с 8мм MDF плоскости с различни покрития и десени. Касите са метални, като има възможност за тяхното обличане с регулируема декоративна каса в цвета на съответната врата.
  • Пожароустойчиви входни врати – от нас можете да си закупите също така входни врати с висока степен на пожароустойчивост El 30’/El45’/El60’/El90’/ El-120‘ и димоуплътненост. Те са подходящи за фирмени офиси, както и за различни обществени сгради. Отново можете да ги вземете в комплект с интериорни врати, така че да се получи оптимално съчетание на цветове и стилове.

Защо да закупите входни врати от DAVIDO?

Входни врати от DAVIDO: Солиден опит – екипът от създатели на DAVIDO разполага с повече от 10 години опит в производството и търговията на продукти за интериора. В това число входни врати, интериорни врати, модулни врати, плъзгащи врати, каси за врати, дръжки, обков и первази, както и различни видове подови настилки. Въпросният опит ни позволява да оценяваме непрекъснато появяващите се на пазара нови продукти и да селектираме най-добрите сред тях за нашите клиенти. В каталога на DAVIDO ще откриете само и единствено входни врати от най-високо качество, които биха гарантирали необходимите нива на сигурност и естетика за вашия дом.

Входни врати от DAVIDO: Широка търговска мрежа – магазинната мрежа на DAVIDO е концентрирана в София, Стара Загора и Варна. Имаме обаче представители в почти всички по-големи градове в страната. Така че без никакъв проблем можете да разгледате предлаганите от нас модели входни врати и да изберете този, който оптимално отговаря на нуждите ви и характеристиките на вашата къща или апартамент.

Входни врати от DAVIDO: Услуги по доставка и монтаж – DAVIDO предлага на своите клиенти услуги по доставка на поръчаните входни врати до заявен адрес. Тези услуги важат както за територията на София, така и за цялата страна. Също така разполагаме със специализиран екип, който извършва монтаж на входни врати (и на всякакви други типове врати). Ние ще ви гарантираме професионалното извършване на съответния монтаж, за да сте сигурни, че направената инвестиция наистина си заслужава.

Входни врати от DAVIDO: Експертна консултация – ако не сте сигурни кой точно модел входни врати би бил най-подходящ за вашия дом или офис, екипът на DAVIDO е насреща да ви помогне. Можете да се свържете с нашите служители по телефон, имейл или чрез онлайн формата на сайта ни, за да получите отговори на всички въпроси, които ви интересуват. Имате възможност и да заявите оглед, при който специалист ще дойде в дома ви, за да обсъдите как трябва да се поставят новите врати, накъде да се отварят и различни други специфики, свързани с монтажа.

Изберете входни врати от DAVIDO и ще получите продукти с високо качество, от утвърдени производители и с гаранционен сервиз както за самите  продукти, така и за извършените от нас монтажи!

 

Полезни съвети при избор на входни врати
Входни врати – какво може да ви предложи DAVIDO?
Защо да закупите входни врати от DAVIDO?