Каси за врати

Регулируеми Каси за врати

РЕГУЛИРУЕМА КАСА С ПРАВИ ПЕРВАЗИ

Регулируемата каса е подходяща за всички модели интериорни врати на “Classen”, като им придава завършен класически вид. Касата е с прави первази с възможност за регулиране от едната страна на перваза до 20 мм. Обхватът е от 75 мм до 360 мм, което покрива почти всички масови дебелини на зидове. Предлага се във всички цветове на интериорните врати “Classen”.

Каси за врати Ню Аркус

КАСА НЮ АРКУС СЪС ЗАОБЛЕНИ ПЕРВАЗИ

Касата “Ню Аркус” е подходяща за всички модели интериорни врати на “Classen”, като им придава модерен и естравагантен вид. Касата е със заоблени первази с възможност за регулиране от 115 до 320 мм. Предлага се в двадесет от най-масовите цветове на интериорните врати “Classen”.

Каси за врати Стандарт

КАСА СТАНДАРТ ЗА ВСЯКАКВИ ОТВОРИ

Касата “Стандарт” е универсална, подходяща за нетипични ситуации като отсъствието на т.нар”зъб”, две врати една до друга, преграждане на коридор и други. С изчистения си дизайн тя е подходяща, както за тънки стени, така и за зидове с голяма ширина. Комбинира се с различни типове первази. Предлага се във всички цветове на интериорните врати “Classen”.

каса Аркус

КАСА АРКУС

Касата “Аркус” представлява комбинация между функционалността на каса “Стандарт” с модерния дизайн на каса “Ню Аркус”. Предлага се във всички цветове на интериорните врати “Classen”.

каса Модерн

КАСА МОДЕРН

Касата “Модерн” представлява комбинация между функционалността на каса “Ню Аркус ” с по-изчистения дизайн на каса “Регулируема” с нейните прави первази. Предлага се в над двадесет от цветовете на интериорните врати “Classen”.

каса Смок за панели

КАСА СМОК БЕЗ КЪРТЕНЕ

Касата “СМОК” е нова разработка на “Classen”. Новото при нея е възможността да подмените вратите си в панелен апартамент без да се кърти. Светлия отвор се намаля минимално и може да се възползвате от избор от десeтки модели в над 15 цвята. Разгледайте и нашите интериорни врати.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КАСА “СМОК БЕЗ КЪРТЕНЕ”

За повече информация изтеглете нашия каталог.