Плъзгащи врати

Цени от: 1,110.00 лв.
Цени от: 1,100.00 лв.
Цени от: 715.00 лв.

Двукрила плъзгаща врата

Плъзгащи врати

плъзгащи врати[

Плъзгащи врати Classen позволяват съчетаването им с останалите интериорни врати,като същевремнно спестяват място при необходимост. Предлагат се в почти всички модели интериорни врати. За повече информация изтеглете каталог.

Еднокрила плъзгаща врата

Плъзгащи врати

плъзгащи врати

Плъзгащи врати Classen позволяват съчетаването им с останалите интериорни врати,като същевремнно спестяват място при необходимост. Предлагат се в почти всички модели интериорни врати. За повече информация изтеглете каталог.

Плъзгащи врати

Плъзгащи врати – кои са техните предимства?

Плъзгащите врати се превръщат във все по-популярно и предпочитано решение в съвременния интериор. Те вече могат да се видят в голям брой къщи и апартаменти, офиси и бизнес сгради. Кои са причините за тази тенденция към увеличение на употребата им? Залагането на плъзгащи врати ще ви предостави редица предимства по отношение достъпа до отделните помещения, постигането на елегантен и модерен стил, както и възможността за гарантиране на повече свободно пространство. Ето информация за споменатите предимства от поставяне на плъзгащи врати:
  1. Плъзгащи врати: Улесняване достъпа до отделните помещения – поставянето на плъзгащи врати определено ще улесни достъпа до отделните стаи и помещения в дома ви. Отварянето на такъв тип врати е значително по-лесно в сравнение с това на стандартните врати с панти , тъй като не трябва да се дърпат или бутат и да се осигурява допълнително зона за отстъпване . Това ги прави подходящи за интериора на къщи или апартаменти, в които има малки деца, възрастни или трудноподвижни хора.
  2. Плъзгащи врати: Елегантен и модерен стил – на пазара се предлагат изключително красиви и естетически изпипани модели плъзгащи врати, които са чудесен избор за съвременните домове и офиси. Те ще се съчетаят по перфектен начин с останалата част от интериора, допринасяйки за елегантния и модерен стил на помещението. Самото отваряне на качествените плъзгащи врати носи чувство за неподправен финес, което ще очарова както вас, така и всички ваши гости и посетители.
  3. Плъзгащи врати: Спестяване на пространство – друго предимство на моделите плъзгащи врати, правещо ги особено желани от собствениците на малки апартаменти. Те не се нуждаят от допълнително подово пространство за своето отваряне, какъвто е случаят при стандартните врати. Залагайки на плъзгащи врати, вие ще си спестите известно количество пространство, което можете да използвате по различни начини, в зависимост от желанията си и предназначението на съответната стая или помещение.
  4. Плъзгащи врати: Енергийна ефективност – да, някои модели плъзгащи врати могат да бъдат и енергийно ефективни. Става въпрос най-вече за плъзгащи врати с композитни уплътнения, осигуряващи най-високи нива на термоизолация. Термоизолация, благодарение на която през зимата топлината се запазва в помещението, а през летните месеци се гарантира ефективна преграда срещу навлизащите отвън горещини и съхранение на желаната прохлада.

Плъзгащи врати – наличните предложения в каталога на DAVIDO

DAVIDO е сред търговските марки, ползващи се с най-добро име на българския пазар, когато става въпрос за врати и други елементи за интериора. Компанията е представител за нашата страна на водещия европейски производител на интериорни врати CLASSEN. Вижте какво можете да откриете в каталога на DAVIDO по отношение на категория „Плъзгащи врати“:

  • Двукрили плъзгащи врати – двукрили плъзгащи врати CLASSEN са изключително удобни за преходни портали и спестяват значително  пространство в дома. Предлагат се в различни модели, стилове и размери, което позволява да направите оптимален избор с оглед съчетаването им с останалата част от интериора.
  • Еднокрили плъзгащи врати – еднокрилите плъзгащи врати, които предлагаме, отново носят качеството и надеждността на марката CLASSEN. Те се предлагат във всички модели интериорни врати на бранда, с изключение на колекциите Авангард и Бейсик. Еднокрили плъзгащи врати CLASSEN ще стоят отлично във вашия дом, създавайки усещане за стил, комфорт и добър вкус.
  • Плъзгащи врати в стенен „джоб“ – еднокрили или двукрили. С тази система при отваряне на вратата, тя влиза в скрита стенна фуга. Така докато вратата е отворена, практически отсъства от интериора.

Защо да закупите плъзгащи врати от DAVIDO? 

Закупуването на плъзгащи врати от DAVIDO е  възможен избор за вас на пазара. Богатият натрупан опит, разнообразната продуктова гама, както и възможността за предоставяне на допълнителни услуги са само малка част от ползите, които сме в състояние да ви предложим. По-надолу ще ви дадем няколко основателни причини да закупите плъзгащи врати именно от DAVIDO:

Плъзгащи врати от DAVIDO: Богат опит – компания DAVIDO е създадена от екип с над 10-годишен опит в производството и търговията на продукти за интериора. Познаваме добре характеристиките на различните модели интериорни врати, плъзгащи врати, входни и пожароустойчиви врати, каси за врати, както и обков, первази и дръжки. Следим внимателно непрекъснато променящите се нужди и изисквания на съвременните потребители по отношение на споменатите категории продукти. Затова сме в състояние да ви предложим наистина най-подходящите плъзгащи врати за вашия дом, които ще ви позволят да живеете в една по-благоприятна, спокойна и хармонична среда.

Плъзгащи врати от DAVIDO: Търговска мрежа с покритие в цялата страна – осигурили сме покритие на нашата търговска мрежа в цялата страна с цел максимално широк кръг от потребители да имат възможността да се възползват от висококачествените продукти, които предлагаме. Магазини на DAVIDO са налице в градовете София, Стара Заговяа и Варна. Във всички останали по-големи градове в страната имаме представители, предоставящи на потребителите плъзгащи врати и други типове артикули от нашия каталог.

Плъзгащи врати от DAVIDO: Услуги по доставка и монтаж – част от портфолиото на DAVIDO са и услуги по доставка и монтаж на посочен от клиента адрес. Ако например желаете определен модел плъзгащи врати за своя дом, бихте могли да заявите съответните артикули да ви бъдат доставени на място за максимално удобство и комфорт. Тази услуга важи не само за територията на София, но и за цялата страна. А в случай, че не ви се занимава с монтаж на поръчаните плъзгащи врати, екипът ни ще свърши това вместо вас. Професионалният монтаж е от голямо значение за правилната експлоатация на закупените плъзгащи врати и запазването на отличното им състояние във времето.

Плъзгащи врати от DAVIDO: Професионална консултация –  и не на последно място, екипът на DAVIDO предоставя професионална консултация на потребителите, които се нуждаят от такава при избор на конкретни продукти за интериора на дома си. Ако и вие сте сред тези потребители, можете да се свържете с нас по телефон, имейл или чрез онлайн формата на сайта ни. Ще отговорим на всички въпроси, които ви интересуват по отношение избора и последващата експлоатация на артикулите. Възможно е също така да заявите услугата „Оглед“, при която специалист ще дойде в дома ви, ще направи съответните измервания и ще обсъди с вас какъв тип плъзгащи врати би било най-удачно да закупите. Така ще избегнете евентуални грешки и допълнителни разходи от неправилно взети решения.

Плъзгащи врати – кои са техните предимства?
Плъзгащи врати – наличните предложения в каталога на DAVIDO
Защо да закупите плъзгащи врати от DAVIDO?