Извисете вътрешния интериор на дома си до звездите със скритите Пинг-понг врати, врати-рафтове и други невероятни предложения за дизайн на врати.

Прекалено често вратата се превръща в пренебрегнат елемент в нашия дом. Макар и да съставлява част от дома, която е пълна с потенциал за индивидуалност и усет, вратата е едно от тези неща, за които сме склонни да мислим само като функционален елемент и нищо повече.

Добрата новина е, че има дизайнери, които не са подценили важността на вратите и са извисили идеята за вратата като елелмент на дизайна до следващо ниво. Излизайки отвъд само боядисването на вратите в ярки нюанси, те са въвели смели дизайни, които изпълват изцяло определението за врата и нейните възможности като елемент на дизайна. Както показват следващите умни идеи, вратата може да бъде много повече от входа и изхода към дома ви – тя може да направи голямо и дръзко изявление за характера на Вашия дом.

Пинг-Понг Врати

врати пинг-понгНезависимо дали се стремите да бъдете следващия Форест Гъмп на пинг-понг, или просто да се насладите на едно добро, здравословно съревнование от време на време, тази невероятна врата е трудна за изпълнение задача. Основан на напълно функционираща люлееща се панта, този гениален дизайн на врата от Тобиас Фрайзел се превръща и в мини маси за пинг-понг. Не е необходима конструкция – всичко, което е необходимо, е превключване на превключвателя, за да настроите всичко необходимо за мача. Когато сте готови, просто обърнете вратата назад и сте готови да започнете.

врати три размераa

Врати в три размера

Фантастичната, игрива и детска природа на тази врата напомня на детските любими истории като Алиса в страната на чудесата и шоколадовата фабрика. Само пийнете малката бутилка, на която пише “Изпий ме!”, и пристъпете през малката врата. Или може просто да я използвате като забавен вход в стаята на детето.

Врати 007

врати максТази врата може да изглежда все едно е взета директно от спалнята на Дарт Вейдър, но също така може да бъде умна и новаторска стъпка към вратите на бъдещето. Проектирана от бразилската фирма No Design, тази врата е напълно лишена от дръжки и брави. Заключва се и се отключва с дистанционно управление (да, като Вашата кола) и дори светва, за да Ви каже дали сте отключили правилно вратата или не. С най-горното си покритие, изработено от същия материал, използван в бронираните коли, има голяма вероятност тази врата да се развие дотолкова, че в един момент да бъде по-умна от собственика си.

врати-емоции

Врати с дълбоко издълбани емоции, лакирани и с люлеещи се панти

Проектирана от модния дизайнер Agatha Ruiz De La Prada, тази врата е олицетворение на яркия и ексцентричен стил на този дизайнер. Показана тук в матов червен лак с графични изрезки, линията се предлага в разнообразни цветове и дизайни.

Врати в провинциален стил

врати рециклираниДопада Ви рустик визията? Обогатете фермерския стил и визия до следващо ниво като направите вратите на хамбара или гаража Ви от дърво, което е било част от процеса на стареебе на виното. Дървото, попило цвета на ферментиращото вино, сглобено в красиви врати, придава уникален завършек на усещането за домашен уют и навява спомени за минали времена.

врати кристал стомана

Врати тип Кристал

Вратите тип Кристал са последователи на стандартната стъклена врата. Изработени от закалено стъкло и с акцент върху елементи от неръждаема стомана, елегантният им и тъмен е напълно адаптивен към разнообразни стилове и интериори..

Врати тип Луна: Светла и проветрива

врати проветривиКонцепцията зад вратата Луна е доста умно решение. Тя представлява врата със слотове, които се отварят и затварят, за да позволят светлината и въздуха да проникнат в помещението. Слотовете могат да бъдат регулирани, така че определено количество светлина, въздух и шум да сса в обмен между екстериора и интериора. Макар да изглежда учудващо на теория, това е една от вратите, които със сигурност биха подбудили интереса и любопитството Ви.

врати графика

Врати, декорирани с графика

Колекцията интериорни врати, проектирана от Карим Рашид, се основава на идеята, че вратата може да изрази личността, да вдъхнови и да предизвика емоция. Всички модели от този тип имат красива графика в няколко цвята, запечатана върху вратата.

Скрити входни врати зад библиотека

врати таен проходПреживял векове, този дизайн и замисъл на вратите с таен проход, е задължителен елемент във всяка фантастична къща. За увлечените по мистерии и тайни, тази врата е абсолютна необходимост в мечтания дом. Те са сбъдната мечта за любителите на фантастичното, магичното и приказното и са идеален начин да се задоволят тези потребности.

врати противопожарни

Врати Хамелеон

Подобно на взаимозаменяемите покрития за мобилни телефони и лаптопи, вграденият панел във вратата Хамелеон може да бъде изменен до почти всичко – произведения на изкуството, фурнир, стъкло, цветен акрил. По този начин Вашата врата може да се променя толкова често, колкото променяте стила не интериора!

Този увбсайт използва бисквитки. Продължавайки напред, Вие се съгласявате с това.