Извисете вътрешния интериор на дома си до звездите със скритите Пинг-понг врати, врати-рафтове и други невероятни предложения за дизайн на врати.

Прекалено често вратата се превръща в пренебрегнат елемент в нашия дом. Макар и да съставлява част от дома, която е пълна с потенциал за индивидуалност и усет, вратата е едно от тези неща, за които сме склонни да мислим само като функционален елемент и нищо повече.

Добрата новина е, че има дизайнери, които не са подценили важността на вратите и са извисили идеята за вратата като елелмент на дизайна до следващо ниво. Излизайки отвъд само боядисването на вратите в ярки нюанси, те са въвели смели дизайни, които изпълват изцяло определението за врата и нейните възможности като елемент на дизайна. Както показват следващите умни идеи, вратата може да бъде много повече от входа и изхода към дома ви – тя може да направи голямо и дръзко изявление за характера на Вашия дом.

Пинг-Понг Врати

врати пинг-понгНезависимо дали се стремите да бъдете следващия Форест Гъмп на пинг-понг, или просто да се насладите на едно добро, здравословно съревнование от време на време, тази невероятна врата е трудна за изпълнение задача. Основан на напълно функционираща люлееща се панта, този гениален дизайн на врата от Тобиас Фрайзел се превръща и в мини маси за пинг-понг. Не е необходима конструкция – всичко, което е необходимо, е превключване на превключвателя, за да настроите всичко необходимо за мача. Когато сте готови, просто обърнете вратата назад и сте готови да започнете.

врати три размераa

Врати в три размера

Фантастичната, игрива и детска природа на тази врата напомня на детските любими истории като Алиса в страната на чудесата и шоколадовата фабрика. Само пийнете малката бутилка, на която пише “Изпий ме!”, и пристъпете през малката врата. Или може просто да я използвате като забавен вход в стаята на детето.

Врати 007

врати максТази врата може да изглежда все едно е взета директно от спалнята на Дарт Вейдър, но също така може да бъде умна и новаторска стъпка към вратите на бъдещето. Проектирана от бразилската фирма No Design, тази врата е напълно лишена от дръжки и брави. Заключва се и се отключва с дистанционно управление (да, като Вашата кола) и дори светва, за да Ви каже дали сте отключили правилно вратата или не. С най-горното си покритие, изработено от същия материал, използван в бронираните коли, има голяма вероятност тази врата да се развие дотолкова, че в един момент да бъде по-умна от собственика си.

врати-емоции

Врати с дълбоко издълбани емоции, лакирани и с люлеещи се панти

Проектирана от модния дизайнер Agatha Ruiz De La Prada, тази врата е олицетворение на яркия и ексцентричен стил на този дизайнер. Показана тук в матов червен лак с графични изрезки, линията се предлага в разнообразни цветове и дизайни.

Врати в провинциален стил

врати рециклираниДопада Ви рустик визията? Обогатете фермерския стил и визия до следващо ниво като направите вратите на хамбара или гаража Ви от дърво, което е било част от процеса на стареебе на виното. Дървото, попило цвета на ферментиращото вино, сглобено в красиви врати, придава уникален завършек на усещането за домашен уют и навява спомени за минали времена.

врати кристал стомана

Врати тип Кристал

Вратите тип Кристал са последователи на стандартната стъклена врата. Изработени от закалено стъкло и с акцент върху елементи от неръждаема стомана, елегантният им и тъмен е напълно адаптивен към разнообразни стилове и интериори..

Врати тип Луна: Светла и проветрива

врати проветривиКонцепцията зад вратата Луна е доста умно решение. Тя представлява врата със слотове, които се отварят и затварят, за да позволят светлината и въздуха да проникнат в помещението. Слотовете могат да бъдат регулирани, така че определено количество светлина, въздух и шум да сса в обмен между екстериора и интериора. Макар да изглежда учудващо на теория, това е една от вратите, които със сигурност биха подбудили интереса и любопитството Ви.

врати графика

Врати, декорирани с графика

Колекцията интериорни врати, проектирана от Карим Рашид, се основава на идеята, че вратата може да изрази личността, да вдъхнови и да предизвика емоция. Всички модели от този тип имат красива графика в няколко цвята, запечатана върху вратата.

Скрити входни врати зад библиотека

врати таен проходПреживял векове, този дизайн и замисъл на вратите с таен проход, е задължителен елемент във всяка фантастична къща. За увлечените по мистерии и тайни, тази врата е абсолютна необходимост в мечтания дом. Те са сбъдната мечта за любителите на фантастичното, магичното и приказното и са идеален начин да се задоволят тези потребности.

врати противопожарни

Врати Хамелеон

Подобно на взаимозаменяемите покрития за мобилни телефони и лаптопи, вграденият панел във вратата Хамелеон може да бъде изменен до почти всичко – произведения на изкуството, фурнир, стъкло, цветен акрил. По този начин Вашата врата може да се променя толкова често, колкото променяте стила не интериора!