>>ДИЗАЙН на ВЪТРЕШНИ ВРАТИ

При строеж или ремонт на дом, много собственици не обръщат много внимание на вътрешните си врати, често избирайки един и същи модел за всяка врата в къщата. Макар че това отговаря на функционалните нужди, то такъв избор невинаги осигурява естетическа стойност. Вътрешните врати са един от най-видимите дизайнерски елементи във Вашия дом и предлагат визуално въздействие, което не бива да се подценява.

>>ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Вътрешните врати изпълняват редица функционални нужди, включително осигуряване на неприкосновеност на личния живот и сигурност, буфериране на шума и осигуряване на отделеност между помещенията. Те трябва да могат да издържат на постоянната употреба, на която са подложени. Възможно е да се намерят вътрешни врати, които отговарят на всички тези нужди, без да се жертват стила и дизайна.

>>ИЗРАБОТКА

Вътрешните врати обикновено са изработени от MDF, дърво, метал или стъкло. Те могат да бъдат боядисани или оцветени. Стиловете включват, например, врати с панели и френски врати. Стъклените панели понякога са включени в някои интериорни стилове на вътрешни врати. Вътрешните врати могат да бъдат по-семпли на вид или да имат сложен дизайн.

>>ЦЯЛОСТНОСТ И ЗАВЪРШЕНОСТ

При избора на вътрешни врати за Вашия дом не е нужно да избирате точно една и съща врата за всяка стая в дома ви, но трябва да изберете врати, които имат един и същи цвят, завършек или общ стил, за да осигурите последователност и цялостност на дизайна в дома Ви. Докато повечето вътрешни врати са боядисани в бяло, добавянето на цветове или на естествен дървен материал могат да добавят изтънченост и драматично въздействие.

>>ПОДХОДЯЩИЯТ ИЗБОР

Имайте предвид размера и стила на стаите си, когато избирате вътрешни врати. Важно е да изберете стил и завършване, които да допълнят декора на Вашия дом. Вратите от дърво лъхат на класически стил, докато металът и стъклото поддържат елегантен, модерен стил. Огледалните врати могат да направят една малка стая да изглежда по-голяма. Френските врати могат да създадат впечатляващ вход към официалната трапезария, но биха могли да потънат в по-малка стая.

Експертите в Davido – Интериорни врати и настилки могат да Ви помогнат да намерите перфектните вътрешни врати за Вашия дом. Предлагаме богат избор от красиви интериорни врати в многообразни стилове, както и качествен монтаж.

Този увбсайт използва бисквитки. Продължавайки напред, Вие се съгласявате с това.