Вътрешните врати са важен елемент на интериора в дома и са неразделна част от дизайна на стаите.

Всеки интериорен дизайнер ще обърне внимание на стила на вътрешните врати, които да бъдат включени в дизайна на помещенията във Вашия дом.

Освен че имат ключова функция и са част от структурата на помещението, вътрешните врати могат да диктуват стила на интериора на помещенията. За съжаление, интериорните врати често не са очевидно съображение в дизайна. Ние вярваме, че те не бива да се пренебрегват, за да бъде дизайна цялостен и завършен.

дизайн на интериорни вратиДизайн на интериорни врати – Какви са текущите тенденции в дизайна на вътрешните врати?

Днес, с наличието на разнообразие от многобройни стилове, вече не трябва да избирате стила за сметка на функцията и обратно. Минималистичните / съвременните стилове на вратите преобладават в дизайнерския сектор с наличие на по-тъмни дървени елементи, като например популярните орех и венге. Резбованите интериорни врати и тези, които включват инлеи, също са добре приемани сред дизайнерите. Не трябва да забравяме и традиционната врата с панелен стил, която все още е твърд фаворит, допълвайки класическите интериорни решения. Както виждате, има достатъчно голямо разнообразие и водове дизайн на интериорни врати, които да допълват всеки тип дом.

Как да изберем правилната врата?

Няколко ключови дизайнерски решения влияят върху избора на вътрешен дизайн на интериорни врати:

Наличието на стълби (ако живеете в къща или мезонет) често е ключова точка в дизайна на едно помещение, независимо дали са дървени или мраморни стълби. При всички положения, интериорните врати трябва да допълват стилово и визуално този елемент на дома Ви.

Кухнята, независимо дали е в модерен или класически стил, отново трябва да съвпада по стил и дизайн с вътрешната врата, която води към нея.

Подовите настилки от дърво, камък, теракот, гранит или мрамор също са важен елемент на дизайна. Вашият избор на интериорна врата винаги ще бъде в непосредствена близост до подовата настилка.

Надяваме се тези съвети да са Ви помогнали да разберете значението, което вратите играят в дизайна на стаите. Можете да се свържете с нас на тел.0884 370 373; 0884 356 156 и на адрес office.davido@gmail.com, за да Ви помогнем да направите правилния избор за дизайн на интериорни врати.

DAVIDO предлага разнообразие от интериорни врати, модулни врати, лакирани врати, входни врати и пожароустойчиви врати, портални врати, плъзгащи врати, алуминиеви врати за баня, каси за врати, обков и первази, дръжки за врати. Предлагаме и настилки ламиниран паркет и гранит.

Този увбсайт използва бисквитки. Продължавайки напред, Вие се съгласявате с това.